Optimalisatie voor Zoekmachines

Iedereen wil bovenaan in de zoekresultaten van Google staan. SEO (Search Engine Optimization – optimalisatie voor zoekmachines) is dan ook een bloeiende bedrijfstak geworden. Veel bedrijfjes beloven gouden bergen als je met hen in zee gaat. Of het werkt? Misschien niet, misschien voor even, totdat Google zijn algoritmes weer eens verandert.

Eigenlijk weet niemand precies hoe de ranking van de zoekresultaten tot stand komt. Google eens op ‘SEO’ en de – vaak heftig tegenstrijdige – meningen vliegen je om de oren.

Onze ervaring:

Zorg voor een goed gestructureerde en technisch onberispelijke website. Vaak doet een goede tekst, samen met het juiste gebruik van koppen, ‘title-tags’ en ‘description-tags’, de rest. Want een lezersvriendelijke tekst is in de regel ook vriendelijk voor zoekmachines. Natuurlijk moet je wel de juiste zoekwoorden in de teksten op je website verwerken. Google kan niet raden dat je Limburgse vlaaien verkoopt, wanneer je in je teksten enkel rept van ‘hofleverancier van streekgebak’.

Optimalisatie

Wij helpen je graag je website te optimaliseren:
– Wij schrijven lezersvriendelijk. Een website is vooral bedoeld om door mensen gelezen te worden.
– Wij helpen je met het vinden van de juiste zoekwoorden en verwerken die op een natuurlijke manier in de tekst.
– Wij helpen je met het optimaliseren van de tags. Want misschien concentreer jij je liever geheel op je ‘core business’.