Sollicitatiebrieven en profielteksten

Voor veel particulieren is het nét een te grote stap om bij een tekstbureau aan te kloppen. Misschien begrijpelijk, maar toch jammer. Want op deze manier doen ze zichzelf ernstig tekort. Want van een foutloze sollicitatiebrief kan je financiële toekomst afhangen, en een passende profieltekst voor een datingsite kan doorslaggevend zijn bij het vinden van een geschikte partner. TekstStiel voelt zich niet te groot voor particulieren. Wij corrigeren en redigeren niet alleen voor professionele opdrachtgevers, wij controleren ook sollicitatiebrieven en profielteksten. Op spelling, grammatica en, vaak nog belangrijker, op stijl.

Manuscripten

Maar er zijn meer gevallen waarin je een beroep op ons kunt doen. Heb je letterkundige ambities, maar laat je kennis van spelling en grammatica je soms in de steek? Laat je manuscript door ons corrigeren en je literaire thriller zal de eerste schifting makkelijker overleven. Karakters en plot moet je natuurlijk wél zelf ontwikkelen.

Artikelen, scripties, stageverslagen en rapporten

Je hebt een vlammend betoog voor de opinieredactie van je krant geschreven, maar je weet niet zeker of de opbouw van het artikel wel deugt? Wij kijken er graag eventjes naar. Je kunt ons ook inschakelen voor het nakijken van je eindscriptie, wanneer je van jezelf weet dat je beter thuis bent in hydrografie dan in Nederlands. Of voor een belangrijk rapport op het werk, waar mogelijk je promotie van afhangt. Wij halen de foutieve d’tjes en t’tjes uit de tekst en zorgen voor zinnen die wél lopen.

Diversen

Maar niet alleen langere teksten zijn de moeite van een taalcheck waard. De praktijk van alledag IS taal. Kloppen de teksten van je trouwkaarten eigenlijk wel? En zitten er geen taalfouten in die geboortekaartjes? Dezelfde twijfel kun je hebben bij rouwkaarten, felicitaties, uitnodigingen voor verjaardagen of feestjes en in alle andere gevallen waarin je teksten op papier of beeldscherm verschijnen en door veel anderen gelezen zullen worden.

Stuur je teksten eventjes langs TekstStiel. Korte teksten krijg je meestal binnen twee dagen retour.

En om maar eens een oude reclametekst op te poetsen: voor de prijs hoef je het niet te laten.