Over TekstStiel

Tekstbureau TekstStiel is een nog jong bedrijfje, gevestigd in Amsterdam. Jong van jaren, maar toch zeer ervaren in het schrijven en redigeren van zeer uiteenlopende teksten voor kranten, magazines en websites. TekstStiel is vakkundig, voordelig en soms een tikkie eigenwijs. TekstStiel is een eenmansbedrijfje, laagdrempelig en informeel.

Over mij

TekstStiel is dus een eenmansonderneming. En wie zit daar dan achter?

Snapshot_20140324_85
Ik dus, Arnoud Putters. Geboren in 1967. Ik studeerde in de  jaren tachtig achtereenvolgens Geschiedenis, Literatuurwetenschap en Bedrijfseconomie. Van alle markten thuis dus. Maar de liefde voor de taal won het uiteindelijk.

Naast een serie columns voor Trouw schreef ik journalistieke bijdragen voor diezelfde krant. Later was ik redacteur en eindredacteur van ClubGreen Magazine, de papieren ‘duurzaamheidsbijbel’ van het crossmediale platform ClubGreen. En toen was het tijd om op eigen benen te staan.

Het resultaat van deze brede oriëntatie laat zich raden: een tekstbureau dat niet alleen tekstueel van wanten weet, maar ook inhoudelijk nog wel eens een steentje aan een tekst wil bijdragen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het kan. Doe er je voordeel mee!

Over de naam TekstStiel

Als je het woord ‘TekstStiel’ te haastig op het toetsenbord intikt, breek je al snel je vingers. En mijn bovenbuurman, die wel eens enkele aan mijn bedrijfje gerichte poststukken in zijn brievenbus vindt, vroeg mij onlangs naar de stand van zaken in de onderbroekenbranche.
Het zij zo. Ik vind het een leuke naam. En teksten zijn en blijven mijn stiel.